Suklaatryffelit<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />400 g tummaa suklaata
2 dl kuohukermaa
3 rkl kahvia
1 tl vaniljasokeria
Kuumenna kuohukerma kiehuvaksi kattilassa, sitten pistä paloiteltu suklaa sulamaan. Sekoita tasaiseksi. Kaada suklaaseos rasiaan ja jäähdytä jääkaapissa 3 h. Sitten ota teelusikalla nokareita ja pyörittele sormien välissä palloiksi. Tehtävää helpottaa sormien jauhottaminen kaakaojauheella, tai tomusokerilla. Voit myös pyöritellä pallot muussa haluamassasi päällysteessä kuten (hassel)pähkinä-rouheessa tai sulatetussa suklaassa (tässä tapauksessa pakasta pyörittelemäsi pallot ensiksi, etteivät ne sula).
Kommentit