Mummolla on tapana tarjota torilta ostettuja pullia, jotka on jännästi kierteellä. En tiedä mikä olisi oikea nimi, ehkäpä "rinkelipulla"? Halusin kotona apinoida muotoa ja tälläsiä tuli. Tosin ihan en tehnyt samanlaisia ku mitä mummolla; ajattelin, että raesokeri piristäis ulkonäköä. Ai niin ja yks källi sattui, unohin nimittäin suolan kokonaan taikinasta. Mutta eipä se maailmaa - tai edes makua - kaatanut. Vähän erilainen jälkimaku ku normi pullassa, mutta muuten aika sama onko suolaa vai ei.

puolikas ohje pullataikinaa, 16 pullaa yhteensä

Valmista pullataikina. Jaa 16 osaan. Pyörittele sormen paksuisia nauhoja, n. 30 cm pitkiä. Sit taita nauha kaksinkerroin ja kierrä kierteelle. Liitä päät yhteen. Paista kuten tavallisesti pikkupullia.