Alunperin tein paistettuja banaaneja ja niitten kaveriks toscakastiketta, mutta sitten sitä jäi yli niin piti keksiä jotain käyttöä. [Paistettujen banaanien kanssa tää toscakastike oli kyllä vähän turhan makiaa.. varsinkin ku halusin vielä (cappuccino) jätskiä sotkea kehiin mukaan. xD] Mutta vesirinkelin kanssa toscakastike, kaneliripauksella maustettuna, meni pois tiehensä! Hyvää kahvileipää tuli näin. :) Ja erittäin nopea tehä, jos ostaa vesirinkelit kaupasta.

Nauti hyvän kahvin kera!! :)

Tässä vielä ohjetta toscan tekoon:

Toscakuorrutus:
3/4 dl juoksevaa margariinia
3/4 dl sokeria
1 1/2 rkl vehnäjauhoja
1 1/2 rkl maitoa
100 g Manteli/pähkinälastuja

Laita margariini, sokeri, maito ja jauhot kattilaan ja anna kiehahtaa matalalla lämmöllä kunnes seos sakenee. Sekoita pähkinät joukkoon ja sitten kuorrutus onkin valmista vesirinkelien päälle levitettäväksi. :)