Jostain kumman syystä meikäläisen on vaikea tajuta, että "patonki" on suomalainen sana, eikä siitä voi tehdä englannin kielen sanaa tyyliin "patongs" xD. Enivei mietittiin Nilsin kaa, että mitäs ruokaa syötäis ku perhe lähti 27. päivä Itävaltaan ja ruoanlaiton vastuu jäi luonnollisesti meille. Pienen mietinnän jälkeen keksin, että voitais tehdä täytettyjä patonkeja ja ehdotus miellytti kumpaakin, joten ryhdyttiin tuumasta toimeen ja kehiteltiin yhdessä mieleiset täytteemme. Ekat sai täytteeksi: yrttivoita, tomaattia, sipulia, tonnikalaa ja edam-juustoa, mausteeksi mustapippuria ja oreganoa. Tokat sai täytteeksi: yrttivoita, tomaattia, sipulia, kinkkua, herkkusieniä ja sveitsiläistä juustoa, jonka tarkkaa nimeä en enää muista. Tonnikalapatongit meinas vähän kärähtää, mutta onneks juusto suojasi täytteitä, eikä palaneen makua ollut ollenkaan. :D Tonnikala-versio oli molempien suosikki. :)