En malttanut odottaa, että pääsee laskiaispullilla herkuttelemaan, joten teimme iskän kanssa yhteistyössä pullat jo tänä viikonloppuna. Ja toinen syy ennakointiin oli odotettavissa oleva penkkareiden ja kirjoitusten ensimmäisten osioiden aiheuttama kiire ja stressi laskiaisviikolla. Miksi tehdä jotain parin viikon päästä kun sen voi tehdä jo nyt? :P Näiden laskiaispullien makua voi kommentoida vain kolminkertaisella "NAM"-huudolla. :) Täällä Itä-Suomessa laskiaispullien aito oikea täyte on kerma ja vadelmahillo, sillä täytteellä minäkin nämä pullat täytin. Kerran olen maistanut manteli + kerma täytteisiä laskiaispullia. Eihän niissä mitään vikaa ollut, mutta kun on pikku-tytöstä asti tottunut ensin mainittuun täytteeseen, niin muut täytteet ei tunnu yhtä oikeilta. Iskä leipo pullat, minä halkaisin, vatkasin kerman, jonka maustoin vaniljasokerilla, painoin peukalolla hillolle kuopan pulliin ja täytin hillolla, jonka päälle pläjäytin kermavaahtoa. Salavihkaa kerma (2dl:n prk) loppui kesken, ku en vissiin säästellyt sitä tarpeeksi. Mut parempi kunnon täytteellä ne mihin riittää, kinthasti täytetyt laskiaispullat tekee ihmisen vaan äkäseks.