tein keskikuppeja Marien blogista napatulla ohjeella. Toheloin vähän, nimittäin meillä ei ollu 15 senttistä lautasta, semmonen 17 senttinen sai luvan kelvata. No en tullut ajatelleeks, että isompi keksi -> enemmän taikinaa -> pitempi paistoaika. Keksit jäi ilmeisestikin liian raa'aksi, sillä ne eivät oikein missään vaiheessa kovettuneet niin koviksi kuin ois pitäny. Jälkiruokakuppiin laittamalla ja yön yli jääkaapissa kovettamalla sain tämän yhden pysymään muodossaan pari sekuntia. :P

750835.jpg

Pari jouduttiin syömään ilman jätskiä, koska ne repesivät yrittäessäni nostaa niitä lastalla leivinpaperilta. Loput nostin leivinpaperineliön kanssa ja asettelin lasien päälle. Onkelmana oli sitten myöhemmin saada ne irti laseista, koska ne eivät lopultakaan kovettuneet lasien päällä riittävän koviksi. (Pelkkänä eivät maistuneet kovin hyvältä, lähinnä älyttömän makeilta ja rasvasilta.)