Edellisen menestyskerran (korvapuustit) johdosta, samainen vaihtariperhe pyyti meita Annan kanssa tulemaan leipomaan heille. Leivoimme Annan reseptikirjasta loytynytta Quarkkuchenia. Valitettavasti emme voineet kayttaa aitoa quarkkia, mutta korvasimme sen kreikkalaisella jugurtilla. Maku ei kuulemma ole ihan sama, mutta tarpeeksi lahelle. Herkullinen kakku mielestani, vaikkei miulla olekaan mitaan vertailupohjaa kaytettavissa. :)
Quarkkuchen<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />250 g flour
125 g sugar
1 egg yolk
juice of one lemon
125 g butter
2 tsp baking powder
1-2 tbsp vanilla sugar
quark:
125 g butter
250 g sugar
750 g quark
1 tbsp of semolina
5 eggs (egg snow)
1 lemon
1-2 tbsp vanilla sugar
Valo oli vahan kehno, joten kuvasta tuli kelmea. :P
Kommentit