Edellisen menestyskerran (korvapuustit) johdosta, samainen vaihtariperhe pyyti meita Annan kanssa tulemaan leipomaan heille. Leivoimme Annan reseptikirjasta loytynytta Quarkkuchenia. Valitettavasti emme voineet kayttaa aitoa quarkkia, mutta korvasimme sen kreikkalaisella jugurtilla. Maku ei kuulemma ole ihan sama, mutta tarpeeksi lahelle. Herkullinen kakku mielestani, vaikkei miulla olekaan mitaan vertailupohjaa kaytettavissa. :)

1018640.jpg

Quarkkuchen<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />250 g flour

125 g sugar

1 egg yolk

juice of one lemon

125 g butter

2 tsp baking powder

1-2 tbsp vanilla sugar

 

quark:

125 g butter

250 g sugar

750 g quark

1 tbsp of semolina

5 eggs (egg snow)

1 lemon

1-2 tbsp vanilla sugar

 

Valo oli vahan kehno, joten kuvasta tuli kelmea. :P