Kun tuli ne pullat tehtyä ennen laskiaista, ja vähän teki mieli laskiaisen kunniaksi jotain keittiössä hommailla, niin tein laskiaisvohveleita. Uusi laskiaisvohvelien perinne alkakoon! Nämä olivat kyllä parhaita itsetekemiäni vohveleita kautta aikojen. Kauppamatkalla tuli semmonen päähänpistos, että mitäs jos sen tavallisen rasvattoman maidon sijaan laittaiskin kookosmaitoa? Millastakohan sitten tulis? No hyvää tuli!!! Pelkkänä kookosmaito ei kyllä herkullista ollut (koitin sitäkin :P) mutta lettuihin antoi mukavaa täyteläisyyttä. Kookoksen maku ei ollut mitenkään vahva, että jos nimenomaan kookoksen makuisia vohveleita haluais, pitäis laittaa kookoshiutaleita varmaanki kaveriks. Kahviinkin kookosmaito sopii hyvin!! Kokeilin, ja tuli ihan ku erikoiskahvia! Kookoksen aromi tuli kahvissa selvemmin esille.

 

Siis valmista tavallinen vohvelitaikina ja korvaa lehmän maito kookosmaidolla. :) Paista vohvelit kultaisen värisiksi kuumalla vohveliraudalla, jolle ennen ekaa vohvelia olet sivellyt öljyä. Herkuttele hillolla (ja kermalla jos kehtaat ;)).