tällä kertaa kaupasta löytynyttä oetkerin lettutaikinajauhetta, jota myydään muovipulloissa. Jauheita on kahta lajia, toista myydään punaisella etiketillä, toista vaalean vihreällä. Itse ostin punaista. :P Tarkoituksenani oli testata miten hyvin "puolivalmis" kaupan tuote pärjää kokonaan itsetehdylle vastavalle.

Jauhepulloon täytyy lisätä n. 4 dl maitoa ja ravistaa voimakkaasti ylösalaisin muutaman minuutin ajan. Kun taikina on tasaista (testasin itse puutikulla) taikina on paistoa vaille valmis. Eli seuraava vaihe on kaivaa esiin se vohveli-, räiskäle- tai pikkulettupannu ja varoa kärtsäämästä lettujansa. ;)

Omasta mielestäni tämä oetkerin lettujauhe oli siitä puolin hyvää, että sitä oli helppo paistaa. Se ei tarttunut vohvelirautaan kiinni tai käyttäytynyt muutenkaan mitenkään ihmeellisesti. Vohvelit paistuivat kauniisti. :) Mausta sanoisin sen verran ettei tämä nyt sentään ihan omatekoisen letun voittanutta ole, mutta yllättävän hyvää puolivalmisteeksi! (Tai no sehän riippuu jokaisen omista ennakkoluuloista.. ;))